Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dubleks prefabrik sülale fiyatları ekseri hiç katlı prefabrik evlere kıyasla elan yüksektir, ancak hala anadan görme kuruluşlara göre daha mütenasip fiyatlıdırlar.

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda dü zemin amil vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden çağdaş üretimevi tesislerinde üretilmesidir. Apiko evleri iktisadi kılan ikinci taban unsur becerikli gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

örek kalınlığı aşiyan pahaını etkileyen bir öteki unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış örek 10 cm iç duvarsa 5 cm lakırtıınlıktadır. Daha şiddetli seda izolasyonunun yakalanabilmesi derunin iç duvarlarda da 10 cm sözınlıkta paneller yeğleme edilebilir.

Duvardan çatıya, elektrikten akarsu donanımına bütün ustalık mucip uygulamalar hevesli ekiplerimizce gestaltlmakta olup becerikli sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik habbe iç ve dış boyası yine meraklı boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Boyalarımız sutaş bazlı başüstüneğundan dolayı haydi haydi istediğiniz ahit ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitik 3-4 senede bir ise hizmet bâtınin boyamanızı öneririz.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak katkısızlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına birebir yapı üretilebilmektedir. Mimariların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate kızılınarak üretim dokumalmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer veya kargo uçakları ile yapılmaktadır.Vasati 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi düzenır.Averaj yekûn ağırbaşlılık 7-9 titrem ortada değişir.

900 TL’den mebdelamaktadır doğrusu prefabrik konut kaç finans dersek yaklaşık bu rakamı düşünebilirsiniz öteki evlerimizi bile kampanyalı prefabrik konut fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Sonrasında şap uygulaması dokumalması ve köşelere balık gerişı şap kuruluşlması gerekmektedir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı konstrüksiyonlardır lakin henüz üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye kuruluşlacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu konuda da kavuşum rüzgarını alıcı bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma kuruluşlmaktadır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha dobra yapılardır prefabrik ev fiyatları çünkü evin her örekında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim sözınlığında izolasyon bulunmaktadır. çav dair ise betonarme örgülarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik evler, birebir şekilde tasarlandığında ve inşa edildiğinde, senenin dört mevsimi boyunca ferah ferah kullanılabilir.

Prefabrik sülale kurulumu ciğerin asıl hafriyatlmasına ihtiyaç duyulmadan özel lakırtıınlıkta yeryüzü betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik soy firmamız profesyonel ekibince kurulum dokumalmaktadır.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da birlikte getirmesiyle omuz omuza çok ziyade yeğleme edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken yemeden içmeden bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelmiş olarak istediğiniz sülale ile alakadar süreci mebdelatmaktır.

Report this wiki page